Koirapussijuoksu

SATHY ry. esitteli suomalaiselle työkoirayleisölle jälleen uuden, hauskan ja erittäin nopeatempoisen koiraurheilulajin: Koirapussijuoksu. Koirapussijuoksu oli ensiesittelyssä SATHY Expossa 2004. Koirapussijuoksussa omistaja tai handleri juoksee yhden koiran kanssa kisaradan päästä päähän ja voittaja on se, joka ylittää maalilinjan ensimmäisenä. Kisarata on kisakohtainen, yleensä pituutena on 30-50 metriä. Koirapussijuoksukisaan voi osallistua minkä tahansa SATHY-rotuisen työkoiran kera.

Katso YouTube-video tästä linkistä, klikkaa tästä!

Omistaja tai handleri on koirapussijuoksussa itse ison pussin, yleensä muovipussin, sisällä, ja saa edetä ainostaan hyppimällä. Juoksuaskelia ei hyväksytä. Koira voi omalla osuudellaan joko juosta reippaasti maaliin ja näin parantaa yhteisaikaa, tai hidastella ja näin hidastaa yhteisaikaa.


Koirapussijuoksu on hurjan hauska ja nopeatempoinen laji, jossa koiran ja handlerin yhteispeli ratkaisee voittajan.

Koirapussijuoksua isoon tyyliin! Katso YouTube-video tästä linkistä, klikkaa tästä!

Koirapussijuoksun voittajapari on yleensä seurausta todellisesta omistautumisesta lajille, ja voitin tuo kotiin yleensä reilu hyppy maahan, maalilinjan yli. Kerrassaan hauska, erittäin nopeatempoinen ja hurja koirapussijuoksu on vakiinnuttanut asemansa SATHY lajien joukossa.

Koirapussijuoksua! Retro-video -> klikkaa tästä!


Tätä sivua ja sivun sisältöä ei saa käyttää mihinkään koira- tai koirarotuvastaiseen tarkoitukseen.

Lisätietoja http://www.sathy.fi
© 1990 - 2018 SATHY
Koirien taakanveto™, Koirien voimaveto™ ja Kääpiöterriereiden tuholaistorjunta™ ovat SATHY ry.:n tavaramerkkejä.